WINKELSURVEILLANCE

Winkeldiefstal is helaas een veelvoorkomend feit. Dit kan voor u - als ondernemer - een behoorlijke derving van de omzet betekenen. Criminaliteit kan voorkomen worden door een combinatie van een aantal (preventieve) maatregelen. Te denken hierbij valt aan: goede (werk)instructies aan het winkelpersoneel, elektronische hulpmiddelen en goed opgeleide winkelsurveillanten. De aanwezigheid van onze winkelsurveillanten heeft een preventieve werking tegen winkeldiefstal. Zonder op de voorgrond te treden zijn zij zichtbaar aanwezig, en zorgen zij voor een veilig gevoel bij het winkelend publiek. Doordat onze winkelsurveillant geen collega is van het winkelpersoneel, vormt zijn/haar aanwezigheid voor het winkelpersoneel bovendien een krachtig preventief middel.

De taken van een winkelsurveillant bestaan uit:

  • Controleren van winkelend publiek en winkelpersoneel
  • Toezicht houden op goederen- en geldstromen
  • Preventief surveilleren
  • Optreden bij incidenten
  • Ontruimen bij calamiteiten
  • Verlenen van eerste hulp (EHBO)
  • Controleren van vlucht- en brandwegen
  • Bedienen van het alarmsysteem

De taken van een winkelsurveillant zijn met name van toezichthoudende en repressieve aard. Door de oplettendheid, klantvriendelijkheid, professionele houding en een goede relatie met de politie kunnen de winkelsurveillanten van TwenAlert Beveiliging adequaat handelen en optreden.

 

COLLECTIEVE WINKELSURVEILLANCE

Uiteraard kan een winkelsurveillant ook breder worden ingezet, bijvoorbeeld in de vorm van een preventieve surveillance door het gehele winkelcentrum of afwisselend (om en om) bij collectief aangesloten winkels. Door middel van een in de winkel geïnstalleerde portofoon kunt u onze beveiligingsbeambte direct oproepen bij verdachte situaties en onregelmatigheden. Deze vorm van beveiliging kan voor u als detaillist relatief voordelig zijn, daar de kosten door een aantal ondernemers kunnen worden gedeeld. Door het inzetten van winkelsurveillanten van TwenAlert Beveiliging bent u verzekerd van een betrouwbare beveiligingspartner.


WINKELSURVEILLANCE NODIG?

Wilt u graag een vrijblijvend en deskundig beveiligingsadvies? Neemt u dan contact met ons op via tel. 085 - 400 43 70 of via ons contactformulier.