✓ Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar: ☎ 085 - 400 43 70

WERKEN BIJ

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een jonge, dynamische en professionele beveiligingsorganisatie? Dan is TwenAlert Beveiliging dé beveiligingsorganisatie waar jij naar op zoek bent!

 

OVER TWENALERT BEVEILIGING

TwenAlert Beveiliging is een jonge, dynamische beveiligingsorganisatie dat voornamelijk opereert in de regio Twente. Het team van TwenAlert beschikt over meer dan 15 jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche, met als specialisme: de mobiele surveillance dienstverlening. Wij zijn in staat om snel, adequaat én flexibel in te springen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Wij denken hierin ook graag mee met onze opdrachtgevers, en waarborgen hierbij te allen tijde het persoonlijke contact en de korte communicatielijnen.

 

OPEN SOLLICITATIE

Doordat TwenAlert Beveiliging momenteel nog steeds groeiende is, zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare, flexibele en gemotiveerde medewerkers. Ben jij geïnteresseerd om eventueel te komen werken binnen ons huidige team? Dan mag jij te allen tijde een motivatiebrief, inclusief CV en recente pasfoto versturen naar: info@twenalert.nl.

 

DIPLOMA'S | CERTIFICATEN | VEREISTEN

✓ In het bezit van het diploma Beveiliger 2 of Algemeen Beveiligingsmedewerker (ABM)

✓ In het bezit van een rijbewijs (B) en eigen vervoer

✓ Het in het bezit hebben van een BHV-certificaat/EHBO-diploma is een pré

✓ Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift

✓ Hoge mate van zelfstandigheid én verantwoordelijkheid

✓ Flexibel inzetbaar (dag/avond/nacht/weekend)

✓ Goede lichamelijke en mentale gesteldheid

✓ Pro actieve houding

✓ Klantgericht

 

VACATURES

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Wij staan te allen tijde open voor nieuwe, betrouwbare, flexibele en gemotiveerde collega's middels een open sollicitatie